Vier al het moois met de feestdagen samen met Pinkcube
03 november 2022 
1 min. leestijd

Vier al het moois met de feestdagen samen met Pinkcube

Jij wilt: je medewerkers, relaties of (potentiële) klanten dit jaar happy maken met een stijlvol bedrukt relatiegeschenk. Je surft rond op het internet maar komt er niet helemaal uit, vindt niet precies wat je zoekt, ziet door de bomen het bos niet meer of twijfelt na het lezen van enkele reviews. En dan komt Pinkcube in beeld. En is het bestellen van promotieartikelen een fluitje van een cent.  

De wereld van Pinkcube is als kijken door een roze bril: heerlijk zorgeloos. Want zoeken en bestellen gaat bij ons supergemakkelijk. Handige filters, kies, klik, klaar. En dan lang wachten? Niet bij Pinkcube. We gaan meteen aan de slag. Een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen één uur. Wij weten van aanpakken. En we weten wat werkt, dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit met logo’s die er perfect op staan. En de bezorging? Die is razendsnel. Als tip willen we meegeven om je bedrukte kerstgeschenken zo vroeg mogelijk te bestellen. Hoe vroeger, hoe meer voorraad, hoe meer keuze en hoe meer zekerheid. 

Kersttoppers

Originele relatiegeschenken kerst

Kerst is hét moment om de prettige samenwerking met medewerkers, klanten of andere relaties te bestempelen met kerst relatiegeschenken en zakelijke kerstgeschenken. En wij vinden, hoe unieker hoe beter. Daarom bieden we bij Pinkcube de mogelijkheid om te personaliseren. Denk aan kerst relatiegeschenken zoals een borrelplank met gravering, een luxe paraplu waarbij je de baleinen, het doek en doming van het handvat kunt ontwerpen in jouw huisstijl of kies voor geborduurde mutsen met naam. Op het gebied van originele relatiegeschenken is alles mogelijk en onze productexperts denken graag met je mee over een origineel kerstgeschenk. Neem ook eens een kijkje tussen ons assortiment met gepersonaliseerde relatiegeschenken met naam of lees een blog over kerstgeschenken per post versturen.

Nog meer inspiratie nodig voor kerst relatiegeschenken? Blader vooral door ons https://www.pinkcube.nl/c/eindejaarsmagazine_2022/! En lees ons blog met dé 4 uitblinkers voor 2022.