Clubp-partner

Become a friend of our brand

Werk jij veel samen met assistants en secretaresses of is het jouw doelgroep? Word vandaag nog partner van Clubp en kom direct in contact met meer dan 3500 support professionals!


Clubp | sharing the secret behind success

Over Clubp

Clubp is een netwerk van ambitieuze support professionals waarbij kennis- en ervaring delen centraal staat. Het biedt een prachtig platform, magazines en events vol vakinhoudelijke informatie, inspiratie en de beste tips en tricks.


Waarom jij Clubp-partner wil worden

Werk je samen met secretaresses of zijn het degenen die jouw product kopen of dienst boeken? Dan is een partnerschap met Clubp een prachtige kans. Kom direct in contact met jouw doelgroep en bouw direct aan jouw eigen netwerk!

Het Clubp-partnerpakket

Als Clubp-partner heb je de mogelijkheid om jouw product of dienst gericht onder de aandacht te brengen bij 3500+ support professionals. Wij promoten jouw bedrijf via de verschillende kanalen van Clubp, zoals ons online platform, social mediakanalen, het Clubp-magazine en de inspirerende events die wij organiseren. Daarnaast hebben wij ook een Clubp-vacaturebank waar je jouw support-vacature kunt plaatsen. Bij het samenstellen van jouw partnerpakket zijn wij erg flexibel. Graag bespreken we samen jouw wensen en alle mogelijkheden voor een succesvol partnerschap!

Download hier de partnerpakketten voor een indicatie