Clubp_delen is het nieuwe vermenigvuldigen_sharing the secret behind success_image_boekenclubp_boekentips

Boekenclubp

Voor ambitieuze support professionals

boekentip

Boekentips

Op het moodboard 'boekentips' delen platformleden interessante boeken, die bijdragen aan  jouw ontwikkeling. Heb je zelf een tip? Deel het! 
Boek gelezen wat gedeeld is door een collega? Deel je mening.
Zo bouwen we samen aan de ontwikkeling van onze vakgroep. Dat wil jij toch ook?

Boekentips voor en door support professionals
Meer leesstof? Meld je aan en log in op het platform.

boekentip

Productiever werken

In deze wijzer lees je o.a. hoe je werk kunt organiseren in een digitale omgeving, hoe je persoonlijk energiemanagement inricht en welke vragen je kunt beantwoorden in een carrièreplan. Zaken als uitstelgedrag en inefficiënte werkgewoontes worden benoemd, maar ook wat goede werkgewoontes zijn.
boekentip

Schrijven met een glimlach

Leer ijzersterke teksten schrijven, die origineel zijn en lekker lezen van de eerste tot de laatste zin. Het boek is een regelrechte eyeopener, met glimlachgarantie. En alles komt aan bod. Brieven, e-mails, verslagen, offertes, webteksten, blogs, teksten voor sociale media.


boekentip

Schep orde in de chaos

Dit boek geeft antwoord op vragen als: hoe schep je orde in de chaos? En hoe doseer je die overvloed aan informatie? Door beter te selecteren wat je laat binnenkomen, kun je je focus vergroten. Daarvoor geeft Karen Visser praktische technieken, die je dagelijks kunt toepassen.

 

boekentip

Voorbereid de toekomst in

Voor iedereen, die op zoek is naar antwoorden hoe je je kunt voorbereiden op ontwikkelingen die niet te voorzien zijn. We spreken hier dan nog over het pré COVID-19 tijdperk. De Corona-crisis maakt de urgentie om jezelf voor te bereiden op veranderingen alleen maar groter.
boekentip

Ben jij al een co-manager?

Ontzorgen is, over het algemeen, voor secretaresses gesneden koek. Ontzorgen op hoog niveau is de mind-shift van werken ‘voor’ naar werken ‘met’ een manager. Samen met je manager(s) invulling geven aan een zo optimaal mogelijke samenwerking.


Adieu secretaresse, hello assistant

Jouw nieuwe rol en positie

Als er ooit een moment geweest is waarop het secretaresseberoep zich een nieuwe rol en positie kon aanmeten, dan is het nu wel. De rol van secretaresse verandert, evenals haar functietitel: haar rol wordt veel belangrijker, zij werkt niet meer 'voor' maar 'met' de manager.


boekentip

Het verder brengen in je carrière

Er bestaat een hardnekkige mythe die dicteert dat 'aardige vrouwen' het nooit ver zullen schoppen of gezaghebbende leiders kunnen worden. Veel vrouwen denken ten onrechte dat ze hun vriendelijkheid moeten onderdrukken om hogerop te komen. 


Nog geen lid, maar wil je wel op de hoogte blijven?

Schrijf je vandaag nog in

en blijf of op de hoogte.
boekentip