Clubp_delen is het nieuwe vermenigvuldigen_sharing the secret behind success_image_boekenclubp_boekentips

Boekenclubp

Voor ambitieuze support professionals

Op het moodboard 'boekentips' delen platformleden interessante boeken, die bijdragen aan  jouw ontwikkeling. Heb je zelf een tip? Deel het! 
Boek gelezen wat gedeeld is door een collega? Deel je mening.
Zo bouwen we samen aan de ontwikkeling van onze vakgroep. Dat wil jij toch ook?

Een selectie voor en door support professionals
Meer leesstof? Meld je aan en log in op het platform.

Productiever werken Karen Visser
In deze wijzer lees je o.a. hoe je werk kunt organiseren in een digitale omgeving, hoe je persoonlijk energiemanagement inricht en welke vragen je kunt beantwoorden in een carrièreplan. Zaken als uitstelgedrag en inefficiënte werkgewoontes worden benoemd, maar ook wat goede werkgewoontes zijn.
Schrijf een normaal joh - Rick Evers

Schrijven met een glimlach

Leer ijzersterke teksten schrijven, die origineel zijn en lekker lezen van de eerste tot de laatste zin. Het boek is een regelrechte eyeopener, met glimlachgarantie. En alles komt aan bod. Brieven, e-mails, verslagen, offertes, webteksten, blogs, teksten voor sociale media.


Info detox Karen Visser
Dit boek geeft antwoord op vragen als: hoe schep je orde in de chaos? En hoe doseer je die overvloed aan informatie? Door beter te selecteren wat je laat binnenkomen, kun je je focus vergroten. Daarvoor geeft Karen Visser praktische technieken, die je dagelijks kunt toepassen.

 

Futureproof Mike Hoogveld
Voor iedereen, die op zoek is naar antwoorden hoe je je kunt voorbereiden op ontwikkelingen die niet te voorzien zijn. We spreken hier dan nog over het pré COVID-19 tijdperk. De Corona-crisis maakt de urgentie om jezelf voor te bereiden op veranderingen alleen maar groter.
Ontzorgen op hoog niveau Peter Vos

Ben jij al een co-manager?

Ontzorgen is, over het algemeen, voor secretaresses gesneden koek. Ontzorgen op hoog niveau is de mind-shift van werken ‘voor’ naar werken ‘met’ een manager. Samen met je manager(s) invulling geven aan een zo optimaal mogelijke samenwerking.


Adieu secretaresse, hello assistant

Jouw nieuwe rol en positie

Als er ooit een moment geweest is waarop het secretaresseberoep zich een nieuwe rol en positie kon aanmeten, dan is het nu wel. De rol van secretaresse verandert, evenals haar functietitel: haar rol wordt veel belangrijker, zij werkt niet meer 'voor' maar 'met' de manager.


Het verder brengen in je carrière

Er bestaat een hardnekkige mythe die dicteert dat 'aardige vrouwen' het nooit ver zullen schoppen of gezaghebbende leiders kunnen worden. Veel vrouwen denken ten onrechte dat ze hun vriendelijkheid moeten onderdrukken om hogerop te komen. 


en blijf of op de hoogte.