Clubp_delen is het nieuwe vermenigvuldigen_sharing the secret behind success_image_over clubp
Clubp_picture_woman_delen is vermenigvuldiging

De 'Clubp'

Voor ambitieuze support professionals

Clubp is een onafhankelijk platform opgezet door én voor ambitieuze secretaresses en andere support professionals. Wij begrijpen dat ervaring delen, kennis vermenigvuldigen is. Voor vrouwen én mannen die geïnspireerd willen worden door vakgenoten en hier de energie uit halen om zelf te groeien. Want achter elke succesvolle manager en elk succesvol team, staat een sterke support professional. En achter elke support professional, daar staan wij.


Clubp | sharing the secret behind success

Hoe het begon

In 1991 ben ik als 21-jarige gestart met ABCS. Naast een totaalconcept voor office-, event- en projectondersteuning bieden we ook een secretariaatsscan aan. Tijdens de scans merken we dat veel support professionals regelmatig door de bomen het bos niet meer zien. Ons vak verandert razendsnel. Het is bijna niet bij te houden. Hoe blijf je op de hoogte? Met wie kun je sparren?

De kennis die we in de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd delen we graag met vakgenoten. Samen weten we heel veel, maar lang niet alles. Daarom haken er ook experts aan bij ons platform. Doe jij ook mee?

Sharing the secret behind success

Ons vak verandert

Het secretaressevak. Een prachtig vak dat de laatste jaren flink aan het veranderen is. Waar het werk vroeger vooral bestond uit brieven schrijven, notuleren en agendabeheer, is het werk steeds complexer geworden.

Er worden hogere eisen gesteld aan je vaardigheden en de verantwoordelijkheden blijven zich maar uitbreiden. Er wordt nóg meer pro-activiteit van je verwacht, net als maximale kennis van online tools.

Hou jij het nog bij?

Flexibel en veerkrachtig

Hoe blijf je flexibel en veerkrachtig in die steeds snellere wereld, waar alles en iedereen altijd 'aan' staat? Waar haal je up-to-date kennis vandaan en hoe zorg je dat je mee blijft groeien? Hoe haal je méér energie uit je werk dan je erin stopt en waar haal je goede ideeën en inspiratie vandaan?

Zie Clubp als jouw Personal Assistant waar je niet alleen kennis en inspiratie vandaan haalt, maar ook real-time communiceert met vakgenoten.

Blijf op de hoogte van het laatste Clubp-nieuws

Nog geen lid, maar wel tips & tricks ontvangen?

Meld je aan voor het Clubp-nieuws en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Clubp_team_community_platform