Kerststyling door Primetime, makers van sfeervolle ambiances
03 november 2022 
1 min. leestijd

Kerststyling door Primetime, makers van sfeervolle ambiances

Is het jou ook al opgevallen? Kerstmis is weer in aantocht. Zo kon je bij Primetime Eventtechniek + Eventstyling B.V., gevestigd in Cuijk, terecht om inspiratie op te doen en te brainstormen over jouw volgende kerstevenement of ruimte binnen jouw bedrijf. 

Als je nog geen kerstkriebels te pakken hebt, dan zorgde de volledig omgetoverde showroom daar wel voor! 

"Elonique en Famke van Clubp gingen langs bij de opening van de Kerstshowroom van Primetime. Je waant je even helemaal in winterwonderland bij het betreden van de showroom. Zelfs personen die niks met Kerst hebben, krijgen spontaan zin in Kerst! Wij werken graag samen met Primetime, het is een grote aanrader om een kijkje te gaan nemen in de showroom."

In de showroom komen verschillende stijlen aan bod zodat je een goed beeld krijgt van hetgeen dat mogelijk is bij Primetime. 

Hou je meer van traditioneel en warme kleuren? Dan is ‘’Traditional Bohemian’’, ‘’Golden Blue’’ of ‘’The Bar Room’’ wellicht iets voor jou. Of wat denk je van felle, vrolijke kleuren en een uitgesproken stijl deze Kerst? Dan zit je bij ‘’Fairground’’, ‘’Winterbloom’’ of ‘’Sweet Glam’’ helemaal goed. Ga je meer voor een luxe uitstraling dan kies je best voor ‘’Mystic Nature’’. Liever een natuurlijke en Scandinavische look and feel: dan is ‘’Natural’’ helemaal jouw ding! 

Kortom: niets is onmogelijk bij Primetime en ze denken dan ook graag met je mee. 

Vraag hier jouw Kerst lookbook aan: https://bit.ly/3MXlmeC

Wil je toch nog graag een bezoekje brengen aan hun showroom? Dat kan door vrijblijvend een afspraak te maken via hun website https://bit.ly/3spBlZu.