Center Parcs: vakantiegevoel tijdens werk
06 juni 2024 
2 min. leestijd

Center Parcs: vakantiegevoel tijdens werk

Denk je aan Center Parcs, grote kans dat je denkt aan families met kinderen. En subtropische zwembaden met glijbanen. Maar niets blijkt minder waar. Wat veel mensen niet weten is dat Center Parcs twee prachtige en inspire-rende locaties heeft met business centers waar je terecht kunt voor meerdaagse events of vergaderingen. En daar moet verandering in komen, vinden sales managers Monique Snijers (43) en Irene Koers (39). 


Resultaten boeken begint met vertrouwen en samenwerken

Center Parcs kreeg begin dit jaar een nieuwe brand identity, passend bij hun huidige imago en focus op één zijn met de natuur. Met twee fantastische business centers, De Eemhof, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving in Zeewolde en kustpark Zandvoort aan het strand, streven Monique en Irene naar één ultiem doel: zorgen dat Center Parcs Meetings & Events voor elk type event een geschikte én verrassende locatie biedt. Het is de perfecte setting om collega’s onderling te verbinden. Afgelopen jaar maakten ze met hun eigen managementteam gebruik van de 18-persoons cottages van Center Parcs voor een tweedaags event om het nieuwe businessplan te bespreken. “Dat gebeurde in zo’n leuke informele setting, namelijk op de bank met onze sokken aan. Op deze huiselijke manier creëer je een hele mooie verbintenis met elkaar én leer je je hele team op een andere manier kennen. Samen resultaten boeken, begint met vertrouwen en samenwerken. En precies dat kunnen wij bieden”, vertelt Irene.

Organiseer bij Center Parcs een meerdaags event en over-nacht in de prachtige cottages midden in de natuur. Of vergader aan de Nederlandse kust en geniet van een gezellige barbecue met het hele team op het strand.

Genieten van de rust en natuur op het business center De Eemhof

Irene: “Het grote voordeel van De Eemhof is dat het heel cen-traal ligt in Nederland. In de hoek van Almere, Amersfoort en Amsterdam. Het business center is ruim 700m² en heeft negen verschillende zalen. Je kunt gebruik maken van het flexibele wandsysteem om grote congressen of evenementen te orga-niseren. De Eemhof is perfect voor meerdaagse congressen en er is plek voor zo’n 400 personen. Maar ook ben je hier van harte welkom als je een natuurrijke locatie zoekt voor een vergadering van een dag voor 20 personen. In al onze zalen schijnt daglicht en afhankelijk van het type event zorgen wij voor de juiste aankleding. Het ene moment staan de zalen in een theateropstelling en daarna toveren we het met gemak om tot een feestlocatie voor in de avond. Wij regelen alles voor je. Wil je overnachten, een leuke teambuilding acti-viteit doen met je team of de avond afsluiten met een geweldig diner? Check! Het fijne is dat je het hele business center kan afhuren. Zo is het voor de gewenste periode helemaal jullie plek. En dat in een groene omgeving aan het Eemmeer.”

Verbinding met Clubp

Irene: “Naast onze nieuwe brand identity zijn wij als salesteam begin dit jaar gaan inventariseren wat wij als Center Parcs business centers bieden en welke doelgroep daarbij het best past. Het kwam naar voren dat assistants een doelgroep zijn die heel mooi passen bij ons product en visie. Via via kwamen we bij Clubp terecht en van beide kanten klikte het. Het voelde meteen goed!”

Monique: “Clubp springt er gewoon uit in het assistantvak-gebied. Ze bieden een prachtig platform en ze organiseren mooie events en bijeenkomsten. Wij zien in dat de leden die bij Clubp zijn aangesloten echt passie hebben voor het vak. Naast dat we graag onze business centers onder de aandacht brengen, is ook ons doel om ons product te toetsen aan assistants om elkaar te versterken. We hopen in de toekomst met een groep Clubp’ers om de tafel te mogen zitten. Zij zijn de ideale doelgroep en hebben veel kennis en ervaring als het gaat om evenementenlocaties en vergaderingen organiseren buiten de deur.  We willen graag van en met elkaar leren om aan hun wensen te voldoen.”