De Clubp-dag

17 juni 2022

#levelup

Dé vakdag voor ambitieuze support professionals

Alles over de paneldiscussie

Regelmatig zien en horen we dat de functie secretaresse en management assistente aan het verdwijnen/veranderen is. ‘De behoefte aan een secretaresse die de agenda en inbox beheert en vergaderingen notuleert wordt minder’. ‘Directeuren en managers hebben behoefte aan sparringpartners en meedenkers’. Die inbox beheren ze zelf wel (op hun telefoon) en een actie- en besluitenlijst blijkt net zo effectief, maar uiteindelijk komt het allemaal terug op ons bordje als het allemaal niet lukt of helemaal verkeerd loopt.

En we zien we zien momenteel weer voornamelijk vacatures waar complex agendabeheer en notuleren de voornaamste werkzaamheden zijn.
Hoe zit het nu eigenlijk met die tegenstrijdige geluiden? Verandert ons vak eigenlijk wel?
Wat zijn de ervaringen van vakgenoten? Hoe kijk jij hier naar? Gaan de ontwikkelingen in het vak en/of bij de directeuren toch niet zo hard als gedacht? En wat zouden wij daar aan kunnen doen?

Marloes Puik

Algemeen directeur van Secretary Plus. Marloes neemt ons mee vanuit haar expertise én de resultaten van het onderzoek van Secretary Plus onder leiders en managers over de toegevoegde waarde van assistants.

Willy van de Kerkhof

Ex-voetbalinternational, zakenman en professioneel netwerker. Willy vertelt ons alles over de belangrijke rol van zijn secretaresse in zijn carrière van toen en nu.

Kim van Stippent

Kim is mede founder van de Future Talent Factory en houdt zich dagelijks bezig met hoe mensen van waarde blijven in de toekomst van werk. FTF heeft een onderzoek gedaan naar de rol van de ‘managementversterker’ van de toekomst en bouwt betekenisvolle (global) assistants communities.

Tom Vaessen

Tom Vaessen is de energieke dagvoorzitter tijdens de Clubp-dag. Hij noemt zichzelf ook wel 'energieleverancier' en dat is ook wat hij gaat doen tijdens de Clubp-dag, energie leveren! Tom begeleid ons en de sprekers door de panel discussie.

Zie ik jou op 17 juni?

Clubp_image_banner_elonique
€ 249,00

€ 149,00

Clubp-leden met een gastaccount kunnen gebruik maken van de kortingscode SUPPORT22

✔️ Een fantastisch programma

✔️ Inspiratietuin

✔️ Nieuwe energie

✔️ Tips & tricks, waarmee je meteen aan de slag kunt

✔️ Ontmoet je vakgenoten

✔️ Heerlijk eten & drinken

✔️ een goed gevulde goodiebag