Collegereeks Accelerate Business

Voor nieuwsgierige business support professionals die de toekomst een stap voor willen zijn & business impact willen maken die ertoe doet

Accelerate Business

Wil jij inhoudelijk meer betekenen in jouw rol als business support professional? Wil je dichter bij de inhoud betrokken raken?  En wil je op actuele thema’s de diepte ingaan, een expert zijn en minder afgeleid raken door de basics van je rol? Voor nieuwsgierige business support professionals die de toekomst een stap voor willen zijn & business impact willen maken die ertoe doet.

Wat levert het je op?

Je krijgt diepgaand inzicht in jezelf en hoe je nog meer impact kan maken in jouw omgeving. Deze colleges zetten jou aan om concreter dan ooit bij te dragen aan de organisatiedoelen van jouw organisatie. Met als doel dat jij de onmisbare taak kunt oppakken om de organisatie waarvoor je werkt voor te bereiden op de uitdagende toekomst. Daarnaast heb je toegang tot het online inspiratieplatform om jouw kennis en groei te voeden.

Wat houdt de collegereeks Accelerate Business in?

De collegereeks Accelerate Business is voor business support professionals om hun eigen leiderschap onder de loep te nemen en geïnspireerd te raken over hoe je koers kunt houden of uitzetten in de dagelijkse werkhectiek.
 Je gaat aan de slag met actuele expertisethema’s en die jou nieuwsgierig maken en van belang zijn. Vanuit deze nieuwsgierigheid ga je op hoog niveau aan de slag met jouw groei in colleges, waarbij geweldige experts uit de wetenschap en het bedrijfsleven je inspireren. Tussen de colleges door werk je aan een experiment, zodat je naast kennis en vaardigheden eigen maken,
ook direct iets brengt richting je omgeving.
Dit programma is voor alle ambitieuze (business) support professionals, zoals personal assistants, officemanagers,
management assistants en project assistants.

Video Aspect Ratio: 4:1

Programma-informatie 

Sara van Broekhoven (owner & futurist bij ftf) onderzoekt en inspireert al jaren de toekomst van jouw vak! De opleidingen die assistants vaak worden aangereikt, bieden volgens haar niet vaak hetgeen waarmee je impact kan maken.
Een aantal dierbare klanten deelden haar mening en zo is deze collegereeks ontstaan. In samenwerking met Clubp (het platform voor ambitieuze support professionals), ftf en Nyenrode zijn de colleges vormgegeven. Het model achter de collegereeks is het bekende ‘IK-WIJ-HET model’ van Daniel Ofman.


De data van de 3e ronde van de collegereeks zijn bekend: 26/09- 15/10 - 28/11 - 12/12 - 09/01 - 30/01, van 16.00 uur tot 19.30 uur inclusief diner.

Locatie: Creative Valley, Stationsplein 32, 3511 ED Utrecht (CS)


De collegereeks bevat 6 bijeenkomsten. Je start in september 2024 en de investering is € 3495,-.

Wat vinden onze deelnemers?

"Een collegereeks met vakkundige en inspireerde sprekers die je meenemen en uitdagen om na te denken over hoe we onze functie op de toekomst kunnen voorbereiden."


"Ik heb geleerd voor mezelf op te komen en ook als management assistente te laten zien dat mijn stem ook geldt. Dat gebruik ik nu in de dagelijkse praktijk."


"Een cadeautje om mee te mogen doen! Alles draait om goede communicatie, met elkaar in verbinding zijn en het écht contact met elkaar hebben. Jezelf te mogen zijn en jezelf niet kleiner te maken want ons vak is belangrijk en dat mogen we uitstralen."

Meer weten?

Your information is safe with us

De focus van de colleges:


  • Upskilling van gedrag dat impact maakt in de toekomst (futureskills)
  • Het inspireren van samenwerkingsvormen die grenzen overstijgen (ecosystemen en community ways of working)
  • Het werken aan betekenisvolle thema’s die direct bijdragen aan organisatiedoel-stellingen (business impact door company purpose)

Scientific guest lectures & Storytellers

Prof. dr. Gabriël G. Anthonio

Hoogleraar Leiderschap, Organisaties en Duurzaamheid

Sara van Broekhoven

Founder en #toekomstvanwerk voorspeller @ FTF

Nils Roemen

Ervaringsontwerper bij Experience Experts

Prof. dr. Annemieke Roobeek

Professor of Strategy and Transformation management

Kevin Weijers

Experimenteren / 21 dagen niet klagen

Wacht niet langer en meld je nu aan!

Voorafgaand aan het ontwerpen van deze collegereeks vond onderzoek plaats over wat de behoefte is bij professionals in de business support. Hieruit kwamen thema’s waarin meer expertise gewenst is. Tijdens de collegereeks laten we jou proeven aan deze expertisethema’s en kun je jezelf verdiepen in één thema die passend is bij jouw talent en motivatie.
Vervolgens pak je daarin jouw ambassadeursrol om hierin uit te blinken!