Collegereeks Accelerate Business

Voor nieuwsgierige business support professionals die de toekomst een stap voor willen zijn & business impact willen maken die ertoe doet

Empower your future

Wil jij inhoudelijk meer betekenen in jouw rol als business support professional? Wil je dichter bij de inhoud betrokken raken?  En wil je op actuele thema’s de diepte ingaan, een expert zijn en minder afgeleid raken door de basics van je rol? Voor nieuwsgierige business support professionals die de toekomst een stap voor willen zijn & business impact willen maken die ertoe doet.

Wat levert het je op?

Je krijgt diepgaand inzicht in jezelf en hoe je nog meer impact kan maken in jouw omgeving. Deze colleges zetten jou aan om concreter dan ooit bij te dragen aan de organisatiedoelen van jouw organisatie. Met als doel dat jij de onmisbare taak kunt oppakken om de organisatie waarvoor je werkt voor te bereiden op de uitdagende toekomst. Daarnaast heb je toegang tot het online inspiratieplatform om jouw kennis en groei te voeden.

Wat houdt de collegereeks Accelerate Business in?

De Nyenrode collegereeks Accelerate Business is voor business support professionals om hun eigen leiderschap onder de loep te nemen en geïnspireerd te raken over hoe je koers kunt houden of uitzetten in de dagelijkse werkhectiek.
 Je gaat aan de slag met actuele expertisethema’s en die jou nieuwsgierig maken en van belang zijn. Vanuit deze nieuwsgierigheid ga je op hoog niveau aan de slag met jouw groei in colleges, waarbij geweldige experts uit de wetenschap en het bedrijfsleven je inspireren. Tussen de colleges door werk je aan een experiment, zodat je naast kennis en vaardigheden eigen maken,
ook direct iets brengt richting je omgeving.
Dit programma is voor alle ambitieuze (business) support professionals, zoals personal assistants, officemanagers,
management assistants en project assistants.

Video Aspect Ratio: 4:1

Programma-informatie 

Sara van Broekhoven (owner & futurist bij ftf) onderzoekt en inspireert al jaren de toekomst van jouw vak! De opleidingen die assistants vaak worden aangereikt, bieden volgens haar niet vaak hetgeen waarmee je impact kan maken.
Een aantal dierbare klanten deelden haar mening en zo is deze collegereeks ontstaan. In samenwerking met Clubp (het platform voor ambitieuze support professionals), ftf en Nyenrode zijn de colleges vormgegeven. Het model achter de collegereeks is het bekende ‘IK-WIJ-HET model’ van Daniel Ofman.


De data zijn bekend: 12/10 - 26/10 - 23/11 - 12/12 - 11/01 - 01/02, van 16.00 uur tot 19.30 uur inclusief diner.

Locatie: Creative Valley, Stationsplein 32, 3511 ED Utrecht (CS)


De collegereeks bevat 6 bijeenkomsten. Je start in oktober 2023 en de investering is € 3495,-.

Meer weten?

Your information is safe with us

De focus van de colleges:


  • Upskilling van gedrag dat impact maakt in de toekomst (futureskills)
  • Het inspireren van samenwerkingsvormen die grenzen overstijgen (ecosystemen en community ways of working)
  • Het werken aan betekenisvolle thema’s die direct bijdragen aan organisatiedoel-stellingen (business impact door company purpose)

Wacht niet langer en meld je nu aan!

Voorafgaand aan het ontwerpen van deze collegereeks vond onderzoek plaats over wat de behoefte is bij professionals in de business support. Hieruit kwamen thema’s waarin meer expertise gewenst is. Tijdens de collegereeks laten we jou proeven aan deze expertisethema’s en kun je jezelf verdiepen in één thema die passend is bij jouw talent en motivatie.
Vervolgens pak je daarin jouw ambassadeursrol om hierin uit te blinken!