Advance Future Program

Maak transformatie naar een betekenisvolle toekomst als managementversterker

Afstand nemen om scherper te zien

Merk jij ook dat het lastig is om koers te houden in de dagelijkse werkhectiek? Niet alleen vraagt het werk veel aandacht en energie, maar verwacht jouw organisatie ook dat jij over de grenzen van actualiteit heen kijkt. En dat je ook nog eens strategische keuzes maakt. Jij hebt vanuit jouw uitdagende rol de taak om organisatie en leiderschap voor te bereiden op de volgende stappen. Maar hoe? Daarvoor bieden wij nu het Advanced Future Program aan! In dit programma neem jij  als managementversterker jouw eigen leiderschap onder de loep nemen. Meld je nu aan en investeer in jouw toekomst!

Meer info over het AFP?

Op 24 maart hebben we om 10 uur een vragenuurtje met Sara van Broekhoven van FutureTalentFactory.
Video Aspect Ratio: 4:1

Wat houdt het Advanced Future Program in?

Het Advanced Future Program richt zich op het delen van de nieuwste bedrijfskundige kennis waar je concreet mee aan het werk gaat. Naast het delen van deze kennis, kijken we diepgaand naar jouw drijfveren en persoonlijkheid. Met als doel? Jou als managementversterker het beste uit jezelf, je team én je organisatie laten halen. Ook ga je aan de slag met verschillende experimenten die je direct kunt toepassen in je werkomgeving. Je gaat intensief samenwerken in een groep van gelijkgestemde (managementversterkers en communityleads uit de top van werkend Nederland).

Wat ga je doen & modules

Tijdens het Advanced Future Program staan er vier focusvaardigheden centraal: samenwerken, communiceren, wendbaarheid en resultaatgerichtheid. Het programma bestaat uit persoonlijke verkenning, zes colleges met persoonlijke incheckmomenten en drie experimenten gedurende zes maanden. De modules die behandeld worden zijn: zelfbewust leiderschap, strategisch leiderschap en omgaan met trends, samenwerken en organisatie naar resultaat. Het programma sluit je af met een finale waar de stakeholders uit jouw organisatie bij betrokken worden. Al met al krijg jij een flinke dosis inspiratie hoe je meer grip krijgt op de onvoorspelbare toekomst en leer je hoe je de kennis concreet kunt toepassen in jouw rol als managementversterker!

Meer weten?

Your information is safe with us
Clubp werkt samen met Sara van Broekhoven in het AFP. Sara is founder en #toekomstvanwerk voorspeller bij FutureTalentFactory. Opgeleid tot futurist (@Nyenrode) richt zij zich op de ontwikkeling van mensen, teams en bedrijven. Sara heeft aan verschillende onderzoeken gewerkt, waar één rode draad zichtbaar is: hoe bind en boei je mensen aan de organisatie. Zij gelooft in jóuw rol voor de toekomst.

Methodes en onderzoek

In het AFP werken wij met verschillende methodes en onderzoeken. Zo hanteren wij het ‘ik-wij-het model’ van Daniel Ofman, ‘Service Excellence 80/20 model’ en het ‘teamrolmodel’ van dr. Meredith Belbin. Daarnaast inspireert Sara van Broekhoven jullie met haar onderzoeksthema’s naar de toekomst van werk, gespecialiseerd op managementversterkende beroepen.
We starten het Advanced Future Program met een kick-off. Deze is inclusief overnachting. Daarna starten we met één bijeenkomst per maand. De bijeenkomsten worden gehouden in Den Bosch bij LOFT by FutureTalentFactory. De kosten voor het volledige programma bedragen € 3.450,- p.p. exclusief btw.

Wacht niet langer en meld je nu aan!

De eerste groep van het AFP is in december van start gegaan. Wil jij de volgende groep echt niet missen? Meld je dan aan!

AFP biedt niet alleen bedrijfskundige kennis, maar is ook een community voor intervisie en reflectie. Je bouwt aan een future portfolio. Een koersgever voor jouw toekomst én die van jouw organisatie. Het AFP is een traject dat ontzettend waardevol is voor de rest van je leven. Niet alleen waardevol voor jouw professionele carrière, maar zeker ook voor het leven naast je werk. Meld je nu aan en maak jouw transformatie naar een betekenisvolle toekomst als managementversterker.