De Clubp-dag

17 juni 2022

#levelup

Dé vakdag voor ambitieuze support professionals

Een dag vol inspiratie en kennis voor

high-end support professionals

Dé vakdag voor ambitieuze assistants op een inspirerende locatie met top sprekers, interessante masterclasses, een inspiratietuin en uiteraard tijd om te sparren met vakgenoten.

Alles over het mooie vak, de toekomst ervan en persoonlijke ontwikkeling.


Wat hebben we genoten en wat was het een succes!

✔️ Drie te gekke keynote sprekers

✔️ Een energieke dagvoorzitter 

✔️ Meet & greet met vakgenoten en veel interactie

✔️ Paneldiscussie ‘hoe kijkt de leidinggevende naar onze toekomst?’

✔️ Een inspiratietuin met leuke corners

✔️ Heerlijk eten & drinken met sfeervolle muziek

✔️ En niet te vergeten, een goed gevulde goodiebag

Wat hebben we genoten!

Bekijk hier de officiele Clubp-dag aftermovie

Dance like nobody is watching!

Manon Meijers

Kleed jezelf gelukkig

"Ik ben Manon. A.k.a. The Style Shrink. Ik ben vastbesloten om jou gelukkig voor je kast en je spiegel te krijgen."

Kleding is pure psychologie. Als je snapt hoe dat werkt, kun je jezelf gelukkig kleden.

"Alles wat we aanbieden bij The Style Shrink is gemaakt om jou te laten shinen. Om de meest fantastische relatie te  ontwikkelen met kleding, je zelfbeeld, je spiegelbeeld en je kast."

Raymond de Looze

Hoe je de beste versie van jezelf wordt - en waarom je dat vooral niet moet willen

De beste versie van jezelf worden, wie wil dat nou niet? Je wilt eruit halen wat erin zit. Elke dag beter. De sleutel vinden naar zo veel mogelijk geluk, succes en liefde. Toch? Er is alleen geen versie van jezelf, en al helemaal geen beste. Het is nog erger, want het streven naar jouw beste versie kan je behoorlijk in de weg zitten. 

Het goede nieuws? Je kunt jezelf wel continu ontwikkelen en in beweging blijven. Raymond vertelt je hoe je dat doet en wat het je oplevert. Zonder pasklare antwoorden of doe-wat-ik-zeg-lijstjes, maar met confronterende vragen die je een nieuw perspectief opleveren.

Jocelyn Rebbens

Meer impact, invloed en regie door framing 

Het afgelopen anderhalf jaar hebben we echt anders moeten denken. Problemen moesten worden omgebogen in kansen en dit ging niet altijd even soepel. Voor sommigen een sneltrein lesje omdenken en virtueel samenwerken. Als management ondersteuner of secretaresse heb je dit ook ervaren. Goed nieuws! Door je oprecht in te leven in de ander, diens beeldvorming en diens doel, kun je je boodschap effectiever en positiever afstemmen. Want je luisteraar herkent zich veel sneller in je verhaal en is eerder geneigd de boodschap te horen én te interpreteren op de manier die jij bedoelt.  

Tom Vaessen

Dagvoorzitter & energieleverancier

Tom Vaessen is de energieke dagvoorzitter tijdens de Clubp-dag. Hij noemt zichzelf ook wel 'energieleverancier' en dat is ook wat hij gaat doen tijdens de Clubp-dag, energie leveren!

Met de snel veranderende maatschappij worden mensen steeds meer gedwongen om anders te denken. Het gaat niet alleen meer om het eigen maken van kennis, maar des te meer om het ontwikkelen van vaardigheden. Creatief denken is een van deze toekomstige vaardigheden die men aan kan leren om bewuster om te gaan met veranderingen en te komen tot nieuwe oplossingen en perspectieven. 

But there was more...

Naast onze top sprekers, was er tijdens de Clubp-dag genoeg tijd om inspiratie op te doen en met elkaar te sparren. Zo hadden we een paneldiscussie in het programma en een toffe inspiratietuin vol leuke corners.